Közösségi oldal

Friss hozzászólások

A cirkusz elvándorol

2015.11.03. 22:08 Gyarmati Krisztina

Kedves Errejáró!

Hosszú éveken át adott a blog.hu otthont a Csimbumcirkusznak.
Az utóbbi időben a visszajáró Olvasók kénytelenek voltak konstatálni, hogy az utóbbi időben nem voltam valami tevékeny, ami az internetes naplóírást illeti. Nos, ennek több oka is van, amit jel posztban nem szeretnék boncolgatni.

Azonban, nagyon hiányzik az írás. Egyre nagyobb űrt érzek az életemben miatta. Hosszas rágódás után végül arra a döntésre jutottam, új helyen, megújult erővel térek vissza. Erről a Facebook oldalon írtam már nem régiben. De valamiért úgy éreztem, az az igazi lezárás, ha a blogra is kikerül erről egy bejegyzés. Nem minden írást viszek át, van amiket már abszolút nem érzek a magaménak, vagy hogy mondjam. Való igaz, szép "diszkográfia" lenne végig követni az első nyögvenyelős irománytól napjainkig. Ellenben, a totál unalomból írt, semmit mondó sorokat nem kívánom átültetni az új felületre. 

Félreértés ne essék, aki eddig szívesen olvasta az agymenéseimet, továbbra sem fog csalódni. A stílusom a régi, csak némiképp másként élem már meg a velem történő dolgokat. Egyes írások nem vesznek majd el nyomtalanul: mondjuk úgy, feldolgozom majd őket egy-gy új posztban. Amolyan "akkor és most" jelleggel kell őket elképzelni. Ezek lesznek csak majd az igazán izgalmasak :)

Igyekszem minél hamarabb feldolgozni azt a rengeteg bejegyzést, hogy újra mindenki számára elérhetőek legyenek. Jelenleg az új helyen minden írás vázlatban áll - de már egyik sem porosodik. Az egészet egyfajta kalandként élem meg, ami felvillanyoz. Kerülnek ki teljesen új írások is, miközben aktíválom sorra majd a régieket, amiket megartok. Szóval, mondhatni két idősíkon fog folyni a munka. Ez még ad az egésznek egy plusz ízt, azt hiszem.

Ha továbbra is szeretnéd olvasni az írásaimat, a csimbumcirkusz.reblog.hu oldalon megteheted. Ha pedig első kézből szeretnél értesülni akár a munkálatokról, akár az új írásokról, csatlakozz a  Facebook oldalhoz.

2015-07-03_12_49_25.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztyn.blog.hu/api/trackback/id/tr978048756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása