Közösségi oldal

Friss hozzászólások

Ostrom

2009.01.26. 13:11 Gyarmati Krisztina

Múlthét szombaton bevettük a Hősök terét, ezt követően pedig ostrom alá vontuk a pesti utcákat... :) 

 No, de kezdjük az elejénNem volt valami jó éjszakám, így köbö 3 órányi alvás után, útnak indultam a fővárosba, hogy összeszedjem a "hadsereget"

 Első állomásom a Keleti pályaudvar volt, ahol Jatát és Jankát, majd - 1 óra fedett pályás kinéz magasabbra után - Electron Danit, és - rá fél órás fáziskéséssel - eLeF-et karöltve, tovább indultunk a második állomásra: a Nyugatiba. Bár, még vártunk a Keletibe 2 titánt, de az előzőleg rosszul áramlott információk miatt, nem a megfelelő bázispontra érkeztek... :D  Viszont az S.O.S. jelzés épp időben jött, mert pont megfelelő helyen voltam ahhoz, hogy a segítségükre siethessek, minimális idő alatt. A többieket célirányba állítottam, hiszen 14:00-ra be kellett érni a Nyugatiba, hogy "Inti és Gugi" ne kóvályogjon el... :)

  Tehát, gyorsan metróra pattantam és a Déliben egyből rátaláltam Joséra és Kareszre - a 2 félreinformált, derék katonára -, majd a Nyugatiban becsatlakoztunk a többiekhez, ami meg kell, hogy mondjam... nem volt egyszerű... :D

  Két pesti volt közöttük, akikre persze nem hallgattak (vagy nem adtak hangot a jártasságuknak... nemtom pontosan, mert akkor még ugye kerestük-kutattuk őket a Nyugati területén...) de egy jó negyed órás bolyongás után, végre keresztezték egymást útjaink :) Bevásároltunk, majd 4-ig kibekkeltük az időt, és még jóval 5 óra előtt odaértünk a Hősök terére, ami az egyik fő úti célunk volt :)

 De mire elértünk oda, addig még átestünk egyen, s máson... 

   Volt ott minden ám... Jata vs. Inti (és még az éjszaka folyamán vagy 20×...), bor a betonon... és van, amit nem ragoznék inkább... ^^

  A Hősökön egyfajta káosz alakult ki, de urai/hölgyei voltunk a helyzetnek! ;) Igyekeztünk nem közszemérmet sérteni, bár ez egyeseknek nem annyira ment... nem említek nevet, aki ott volt, tudja kiről (meg miről) beszélek, aki meg nem... :D No, de sebaj. Legalább volt mit fotózzanak a túristák :D

  Eleinte, azt hittük kevesen leszünk, de ahogy ott várakoztunk a téren, egyre többen és többen érkeztek, öröm volt nézni :) És persze mindenki egyből kiszúrta, hogy melyik nagyobb csoportosulás lehet a saláta hadsereg... :P ---------> szerintem elég messzire elhallatszott a beatbox, meg a kiabálás (rap, felsőfokon) :) Szerettünk volna valami tábla félét eszkábálni, tollunk volt, papírunk nem. Páran elindultak a túristáktól kérni, mert "nekik biztos van"... :D Jata, Intel, eLeF és Doemper odamentek egy kisebb csoporthoz, megkérdezték van-e v.mi papírféléjük, hát nem volt. Erre eLeF benyögi: "we are Hungarian rap stars!", egyik külföldi egyből: "Picture?!" és már kattogtak is a gépek... xD 

 Előrebocsájtanám, hogy ez a társaságnak a fele sem...! 8)

  Pörögtek az események, de sajnos nem tudtam mindenfelé fókuszálni, mert nem tanultam még meg osztódni, de igyekszem... :)

  Szép lassan elindultunk a Keletibe, hogy beüljünk valahova. Ahogy az lenni szokott, megoszlottak a vélemények, de egy kis ácsorgás a fagyban a többséget megalkuvásra késztette, így végre megpihentünk. No, itt megint volt számomra egy kis képszakadás, mert elkísértem egy leányzót a Nyugatiba. Mire visszaértem, azon kaptam magam, hogy lett hely a csehóban, ergo: megcsappant a csapat... Páran lekoccoltak, és úgy volt, hogy csatlakozunk, de végül a Deákon kötöttünk ki, de míg odáig elértünk, nem volt egyszerű... :D

  Elindultunk a Király utca felé, mert Doemper ismert ott valami helyet, de útközben rárontottunk egy gyrososra, aminek eredményeképpen kedvezményben részesültünk... :) 

 Közben "nyaltunk" egy kis salátát... :D

  Aztán elindultunk arra a bizonyos helyre, amit kitűztünk úti célul... De végül csak megpihentünk az udvarban, mert még sem azt nyújtotta a hely, amire számítottunk. De azért nem csüggedtünk! :)

   Saláta Katonák... :)

  Végül nehézségek árán, elvergődtünk a Deákra, ahol eltöltöttünk éppen annyi időt, hogy rájöjjünk, nem irigyeljük az utcagyerekeket... Így hát tovább álltunk :) Ekkor már elég kevesen voltunk, viszont ami jól esett: páran ismét csatlakoztak hozzánk :) Lődörögtünk egy darabig a Mamut II.-ben, aztán a Nyugatiban, ahol is felvettem Jata és "Inti" (úgymond) vallomását, mit éltek át az éjszaka folyamán... :) Végül a Keletiben 2 órán át próbáltuk feldolgozni az eseményeket, a megmaradt 4 emberrel, de van ami végleg homályba veszett. 

  Az eseményeket összefoglalva - mintegy tanulságként - annyit tudok elmondani, hogy, az apróbb súrlódásokat leszámítva, nagyon jól éreztem magamat! Több emberben is kellemeset csalódtam... :) Alig várom a következő alkalmat! ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztyn.blog.hu/api/trackback/id/tr42903251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása